Publicitat

Monòleg de conveniència d'un cunyat qualsevol

Quina aberració! El Tribunal Constitucional! Sempre a la contra. Si actua a conveniència de Rajoy, que a més té al govern en funcions. Sempre en contra dels catalans! La darrera ja és massa. Santa Maria mare de Déu! No m'ho puc creure! Anul·lar una llei en contra de la pobresa energètica... No és que ens volen espanyols, ens volen morts de fred.

Mira, aplaudeixo la valentia de l'EMD de Valldoreix per aprovar aquella moció –es diu així, oi?– en rebuig de la decisió del Constitucional. Fins i tot la noia aquella de Ciutadans que hi ha. Sense que serveixi de precedent però se li ha de reconèixer. Quina valentia, avantposar l'interès de la ciutadania al partidista. Esperem que al Ple de dilluns passi el mateix. Sinó quedaran retrats tots aquells espanyolistes.

La voluntat del poble català està expressada en aquella llei, és una vergonya l'Estat en què vivim. Hem de marxar ja. No ens podem permetre viure a una Espanya que ens tracta així de malament, especialment als pobres. Damunt que no tenen res per a portar-se a la boca i els fan aquesta putada! Això en una Catalunya independent no passaria.

No és el mateix que els quatre perroflautes que ocupen cases. Diuen que ho fan per reivindicar el dret a l'habitatge perquè molts d'ells no poden pagar-se un lloguer. I jo m'ho crec! Si no s'ho gastessin tot en drogues. Mira, si s'ho gastessin en aigua de dutxa els aniria molt millor. Però no, són uns porcs. Que es caguen als carrers i tot! Això a una Catalunya independent tampoc passaria. Ja els donaríem la feina que ens pren Madrid.

Al marge d'aquests piojosos, la sentència del Constitucional és un atac a Catalunya. A l'igual que amb la cosa aquella de les estelades en la final de la Copa. Menys mal que s'han fet enrere. Ja em veia jo comprant una bandera d'Escòcia. Prohibir el símbol del nostre poble no té perdó! Nosaltres, els de la revolució dels somriures, que volem crear una societat millor per a què ningú quede al marge. Ho dic jo que sempre he prioritzat els interessos socials als partidistes.

Notícies relacionades