Plataforma Animalista (PAS)

Els altres 364 dies

L’altre dia ho parlava amb una companya de feina: “ la nit del 7 de Març hi havia una mani més “punki” “ em va explicar ella, que hi havia assistit.

El veganisme ens salvarà

Les persones veganes son unes heroïnes i la gran majoria no ho saben. De ben segur que alguns us preguntareu per què, amb un regust agredolç en llegir aquestes línies com un atac, incrèduls.

Ajudem als ocells

Cada any l'hivern ve acompanyat d'un fred que afecta molts animals i que els obliga a viure en unes circumstàncies complicades, com és el cas de les aus silvestres.

La Pasnera ja és aquí!

Aquest any ha estat complicat i replet de canvis per a tothom, fet que ha afectat negativament a molts sectors. Les associacions, com ara la PAS (Plataforma Animalista de Sant Cugat), en són un cas.

Gràcies per no marxar

Quan penso en la cacera, costa molt de trobar punts positius, ja que no crec que els tingui. Una activitat prescindible, innecessària i arcaica. Fa segles existia per defensa o d'altres raons que no hi ha espai per desenvolupar, ni són el meu camp.

Un any de canvis

Cada vegada tenim més a la vora les festes nadalenques, una època molt bonica coneguda per unir a la gent i que, generalment, tothom espera amb il·lusió.

Regidor actual, on tenim la vacuna?

Potser m'hauria de disculpar per fer servir un eufemisme al títol. No és intenció directa donar marques comercials ni em patrocinen ni em paguen però, em refereixo a la Gonacon. Aquest mot, registrat com a marca comercial, fa un temps es va provar com la millor opció, més ràpida, econòmica i eficaç pel control de la fauna silvestre al nostre entorn proper, concretament pel senglar.

Pàgines