Publicitat

Setembre

Per a mi l'any comença al setembre, com el curs escolar. El 31 de besembre? Bé, pura festa major. Setembre és quan tornes de vacances amb la ment desperta i enfiles l'any. Faré això, faré allò altre. M'apuntaré al gimnàs, faré aquell curs d'anglès i m'escaparé més els caps de setmana, etc. Siguem realistes, setembre és el mes de les propostes. Després ja enfiles l'any i la resta ja és una continuació. Recau sobre nosaltres tirar endavant el que ens hem proposat.

També és el mes dels retrobaments amb la gent que t'acompanya durant l'any: els/les companys/es de feina, la gent del poble, com t'han anat les vacances? Fem un cafè i m'ho expliques? I és el mes de moltes festes majors, en especial la del meu poble, Valldoreix.

D'ençà que visc a Valldoreix, gaudeixo en especial de les estacions, ara que l'aire es refreda i la llum comença a canviar, del color dels arbres que ja es prepara per a rebre la tardor, etc. Particularment, estic contenta perquè aquest mes hem seguit treballant amb la proposta que ens vam plantejar arran de l'article #TrashtagValldoreix, per a la recollida de plàstics a les nostres zones boscoses, i he vist com govern i entitats us heu unit per a tirar-la endavant i així ho seguim fent. Quelcom que ens uneix com a persones i com a poble. I que ben aviat gràcies a l'esforç de tots i totes farem. No puc més que donar les gràcies a tots/es els/les que hi treballen per fer-ho possible.

També he vist com l'Ajuntament de Sant Cugat ha pres força amb la coalició i tira endavant les seves propostes. És important que els tres grups segueixin treballant per a fer-les realitat.

I hem acomiadat amb tot l'amor a una veïna i companya socialista, la Maria Dolors Renau Manén. Una dona extraordinària a qui molts vau tenir la sort d'acompanyar durant molt temps. Un referent de feminisme, literatura i bona política que ha fet de Sant Cugat un lloc millor. Us imagineu que li dediquéssim un carrer?

Bona rentrée i bona festa major!

Elisenda Dalmau, comunicadora

Notícies relacionades