Publicitat

Comencen tres dies de Festa Major al barri de Mas Gener

Cartell de la Festa Major. Imatge cedida.

Avui, 4 de setembre, a les vuit de la tarda es donarà inici a la Festa Major de Mas Gener del 2015. Aquesta celebració no té data fixa, de fet, l'any passat es va celebrar a l'agost, i en aquesta edició ocuparà tot el primer cap de setmana de setembre. Està organitzada per l'Associació de Veïns i Propietaris de Mas Gener, presidida per Josep Lluís Lolo, i esdevé l'activitat més important promoguda per aquest col·lectiu.

Entre els objectius de l'associació hi ha la integració social i el benestar, enfortir els lligams i difondre i salvaguardar les tradicions, costums i cultura de Catalunya. Tot això amb una voluntat de col·laborar amb altres entitats o institucions. És l'onzè any des de la fundació de l'associació que es manté fidel als seus principis tal com es pot veure a les 13 activitats organitzades per la Festa Major.

Hi ha activitats per a totes les edats distribuïdes en un primer dia d'arrencada, un segon que es pot considerar el gros ja que concentra sis de les 13 activitats i un darrer de tancament. Destaquen la Nit Jove, el Concert i ball dels de sempre o la característica bicicletada popular. Totes les activitats se celebren a la Pista Poliesportiva del barri.

Avui es farà l'inici de Festa Major a les vuit de la tarda prosseguit d'un taller per crear polseres. A les nou hi haurà servei d'entrepans amb música ambient i tancarà la jornada (a les 22:30) la Nit Jove amb Disco Party.

Dissabte a les 11 se celebrarà la bicicletada popular i una hora més tard una festa de l'escuma. Ja a la tarda, a les cinc hi haurà Trike Drive Champions i a les sis l'anomenada tarda bailonga. El sopar de dissabte serà una botifarrada popular que acabarà desembocant a les onze de la nit amb un concert amb ball.

El diumenge arrencarà a les onze del matí amb una gimcana. Hi haurà arrossada popular per dinar i acabaran les activitats a les quatre de la tarda amb un espectacle sorpresa. A l'agenda d'elCugatenc es poden consultar les activitats programades amb les hores corresponents. A la barra lateral de la portada d'aquest lloc web hi apareixeran les activitats que se celebren cada dia.

Notícies relacionades