Publicitat

Expedientat el cap d’Urbanisme de l’EMD per una obra irregular a casa seva

Foto: Jordi Pascual

L’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix ha obert un expedient disciplinari al seu cap d’Urbanisme per haver instal·lat una pèrgola a casa seva sense haver tramitat l’autorització corresponent. Així ho ha confirmat el propi afectat a elCugatenc tot i que, per ara, prefereix no fer cap explicació al respecte a l’espera de la tramitació de l’expedient.

L’afer va ser denunciat el dilluns passat a través de les xarxes socials per una veïna i va suposar l’obertura de l’expedient. El president de l’EMD, Josep Puig, explica que es va detectar una construcció que no només no tenia permís sinó que, a més, incomplia la normativa. Amb el tràmit encetat, el cap d’Urbanisme té l’opció de presentar al·legacions per defensar la seva actuació.

En cas que es demostri la incorrecció per la inexistència del tràmit i la impossibilitat de regularitzar la construcció, explica Puig, l’EMD l’obligarà a treure la pèrgola. Per ara no s’ha iniciat cap altre expedient disciplinari en contra del treballador municipal ja que s’ha considerat que se l’ha de tractar com a qualsevol veí. Si bé, el president no descarta que més endavant es pugui obrir un expedient intern com a treballador.

L’habitatge es troba a una zona d’edificacions aïllades unifamiliars. L’expedient s'obre perquè es considera que la pèrgola incompleix la normativa prevista per a aquest tipus d’ordenació tot i que no es tracta d’una infracció greu en tant que no és una construcció d’obra ni un nou edifici en una zona on no es pot construir.

Notícies relacionades