Dimarts, 3 de maig de 2022 - 10:00h

Quinzena Verda. Fira de Sant Ponç. Del 29 d'abril al 15 de maig.

Cartell
Municipi:
 
Després de dos anys sense poder celebrar el Sant Ponç amb normalitat, enguany els Castellers de Sant Cugat encarem aquesta festivitat amb il·lusió i amb ganes de compartir-la amb tot el poble.
 
Ens fa molta il·lusió presentar-vos els actes de la Quinzena Verda, dues setmanes plenes d'activitats de tot tipus, obertes al poble, que acabaran el cap de setmana del 15 de maig, amb les actuacions de Sant Ponç.
 
Entre les activitats, hi haurà tallers, activitats infantils, sopars populars, concerts, assajos i com no, diades castelleres, i fins i tot un torneig de Volei!
 
A més, aquest any, la Diada de Vigílies de Sant Ponç del dissabte 14 de maig a la tarda, tindrà un component especial. Es farà un pilar caminat que creuarà tot el Carrer de la Torre. Les estructures de pilar camintat són complicades i a l'hora molt espectaculars de veure, i enguany ens proposem caminar un pilar de quatre durant uns 50 mentres. L'endemà al matí, el diumenge 15 a les 12h, celebrarem la tradicional Diada Castellera de Sant Ponç, aquesta vegada acompanyats dels Bordegassos de Vilanova i els Castellers de la Vila de Gràcia.
 
Adjuntem el cartell amb totes les activitats de la Quinzena Verda.
 
Tota la informació, al web de la colla: https://www.castellersdesantcugat.cat/quinzena-verda-2022/