Dimecres, 18 de maig de 2022 - 18:30h

2a edició de la Setmana de la Convivència. Persones refugiades: història d'un viatge des de Síria. Projecció del documental "Hayati"

Cartell
Municipi:
Sant Cugat del Vallès
Adreça
Carrer de Castellví, 8 (Jardins del Monestir)
Lloc
Casa de Cultura

Projecció del documental "Hayati" ("Mi vida") amb posterior col·loqui amb les seves directores Sofi Escudé i Liliana Torres.

El 2015, una periodista de televisió va fer la traveta a Ossamah Al Mohsen i el seu fill en la seva desesperada fugida de Síria. La imatge es viralitzà, convertint-se en una de les icones més vergonyoses del conflicte. Paradoxalment, això li va permetre arribar a Madrid. La resta de la seva família, encara estan estancats a Turquia. El seu exemple ens permet reflexionar sobre la supervivència de les famílies sirianes atrapades a Turquia.

Aquesta projecció i el seu posterior col·loqui forma part de la segona edició de la Setmana de la Convivència, organitzada per l'entitat Refugees Welcome, per a continuar mobilitzant i unint esforços a promoure la solidaritat per a una ciutadania encara millor. La Setmana s'iniciarà dilluns 16 de maig, Dia internacional de la Convivència en Pau, i finalitzarà dissabte 21 de maig, Dia mundial de la diversitat cultural, sota el lema “Cultiva la Convivència”. Refugees Welcome organitza també durant aquests dies una sèrie d’esdeveniments entorn la convivència així com de sensibilització a Barcelona, Castelldefels i Sabadell.

Més informació: Setmana de la Convivència
Inscripcions omplint aquest formulari

Organitza: Refugees Welcome