Dissabte, 1 d'octubre de 2022 - 15:00h

Concurs de Castells de Tarragona 2022. Assajos: dimarts i divendres a les 20 h a la Sala Canigó

Cartell
Municipi:
Tarragona
Lloc
Tarraco Arena Plaça
Els Castellers de Sant Cugat participaran a la jornada del dissabte 1 d'octubre del Concurs de Castells de Tarragona 2022
 
Els Gausacs s'han classificat en 15a posició en el rànquing que dóna accés al Concurs de Castells de Tarragona, i això els dóna dret a participar en la jornada del dissabte 1 d'octubre, juntament amb 17 colles més.
 
El Concurs de Castells de Tarragona és un certamen casteller que es celebra cada dos anys, i que agrupa les 30 millors colles del món casteller, en dues jornades de competició. La jornada de diumenge, reservada a les 12 millors colles, i la jornada de dissabte, amb la participació de les 18 següents.
 
Els Castellers de Sant Cugat, hem participat al Concurs de Castells des de l'edició del 2012 de forma ininterrompuda, i en l'última edició, la del 2018 (la del 2020 no es va celebrar degut a la pandèmia de COVID19), els Gausacs vam participar a la jornada de diumenge com una de les 12 millors colles del món casteller.
 
Enguany, tornem al concurs, i obrim la porta a tothom perquè ens hi pugui acompanyar. És una oportunitat única per viure els castells des de dins, i per gaudir d'una de les diades castelleres més espectaculars de la temporada. Així doncs, convidem a tothom a donar un cop de mà als assajos i a acompanyar-nos a la Tarraco Arena Plaça!
 
Assajos: dimarts i divendres a les 20 h a la Sala Canigó
 
Informació i inscripcions a:

https://www.castellersdesantcugat.cat/concurs-de-castells-2022/