Divendres, 30 de setembre de 2022 - 20:00h

Sopar de Estellés. Poesia i gastronomia.

Cartell
Municipi:
Sant Cugat del Vallès
Adreça
Avgda. Rius i Taulet, 120
Lloc
El Siglo. Mercantic

Cada setembre es recorda la figura del poeta Vicent Andrés Estellés a través de la Festa Estellés, habitualment en format sopar, inspirats en els Burns supper (festa on els escocesos recorden el poeta Robert Burns). El Sopar Estellés combina poesia i gastronomia en un ambient festiu i popular, el marc més adient per recordar el poeta de Burjassot. Des de l’any 2010, diverses poblacions tant al País Valencià com al Principat o les Illes Balears celebren al llarg del mes de setembre les seves trobades d’homenatge al poeta.

Enguany serà el primer any que fem el Sopar Estellés a Sant Cugat del Vallès. Se celebrarà el divendres 30 de setembre a les 20 h a El Siglo, Mercantic, i inclourà el sopar amb un recital de poesia, l'espectacle Els versos del fill del forner amb Elies Barberà i el violinista Aleix Puig i micro obert, obert a tothom que vulgui sortir a llegir algun poema d’Estellés. Tindrem a disposició de qui ho necessiti una selecció de poemes d'Estellés.

L'acte el conduirà la periodista i directora del TOT Sant Cugat Laura Grau i comptarem amb la presència de Dídac Amat, membre de la Junta Nacional d'Òmnium Cultural.

El sopar té un preu de 23 € i per assistir-hi cal fer el pagament i inscriure-s’hi prèviament a omnium.cat/santcugat. Les places són limitades i les inscripcions estaran obertes fins al diumenge 25 de setembre.

El recital poètic Els versos del fill del forner d'Elies Barberà, acompanyat pel violí Aleix Puig, ens faran un recorregut per la poesia de Vicent Andrés Estellés, recitant poemes claus de la seva obra i que parlen dels principals temes que va tocar: els orígens, l’amor, el sexe, els anys de la postguerra, el treball, el país, la pàtria, la mort…