Dimarts, 21 de març de 2023 - 19:30h

Presentació de llibre. "La quarta noia per l'esquerra", d'Andreu Martín

Cartell
Municipi:
Sant Cugat del Vallès
Adreça
Avda de Gràcia, 16
Lloc
Ateneu Santcugatenc

A càrrec de l'autor, l'escriptor especialitzat en novel·la negra i policíaca Andreu Martín; i el coordinador del Grup de lectura de novel·la negra de l’Ateneu, Fèlix Núñez.

"La quarta noia per l’esquerra" (2023, Clandestina Editorial), és una novel·la ben retrospectiva, ambientada en l'excitant Barcelona de les primeres dècades del segle XX. Primera Guerra Mundial. Mentre les principals ciutats europees es dessagnen en el conflicte, Barcelona és una de les grans perles del Mediterrani. Al centre neuràlgic d'aquesta Barcelona arriba l'Amadeu, un noi de pagès acabat de sortir del seminari, que busca una ballarina amb qui el seu pare havia viscut una estranya aventura. Només en té una pista: és la quarta noia per l'esquerra d'una fotografia que guarda a la butxaca de la jaqueta.

Andreu Martín (Barcelona, 1949) és escriptor especialitzat en novel·la negra i policíaca des que, el 1979, va publicar "Muts i a la gàbia". El 1980 va rebre el premi Círculo del Crimen per "Pròtesi", que va ser adaptada al cinema per Vicente Aranda, i posteriorment ha escrit nombroses obres del gènere que han estat guardonades.

Activitat gratuïta amb aforament limitat.
Més informació i inscripció prèvia necessària a: ateneu.cat

Organitza: Ateneu Santcugatenc