Publicitat

Sanció de 1.300€ a un bar per tancar 45 minuts tard

Bar DAU's al Google Maps, ara hi ha un altre establiment. Captura de Google Maps.

El bar DAU's, al carrer Villà, ha rebut una sanció de 1.301€ perquè el 28 de març va tancar a tres quarts de 12 quan el seu horari li permetia obrir fins a les 11 de la nit. Segons la informació publicada al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB), la multa té dos conceptes diferents. D'una banda, 1001€ pel retard en el tancament i, d'altra, 300€ per no disposar o facilitar fulls de reclamació.

Segons explica l'Ajuntament, l'anunci de la sanció està publicat al BOPB perquè no s'ha pogut notificar directament al propietari. De fet, el bar ja no existeix. Ara la Diputació ha de localitzar el sancionat per tal que aboni els 1.301€ ja que és aquesta institució qui s'encarrega de gestionar les taxes i sancions tot i que és una competència local i la quantitat anirà a parar a la caixa municipal.

En casos similars, els bars no han hagut de pagar cap penalització econòmica sinó que només se'ls ha imposat tancar una hora abans de l'horari habitual durant un cert període de temps. En aquest cas, segons el consistori, no ha estat possible perquè es tracta d'una falta reincident en un període inferior a 6 mesos. Quan això ocorre, s'imposa una sanció de 1.000€ a la qual, en aquest cas, se li suma la de no disposar de fulls de reclamació.

elCugatenc ha intentat posar-se en contacte amb el propietari de l'empresa, que també s'encarrega de fer esdeveniments gastronòmics més enllà del local que tenia al centre de la ciutat, però ha estat impossible localitzar-lo.

Notícies relacionades