Adjudicació definitiva per renovar la xarxa de clavegueram del Torrent de Buscarons i Saladrigues

per Anna Poquet

L' Agutzil

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Fotografia: Jordi Pascual

Després del període de licitació, l’Ajuntament de Sant Cugat ha adjudicat a l’empresa lleidatana Temax Enginyeria S.L un contracte per tal de renovar la xarxa de clavegueram als Torrents de Buscarons i Saladrigues, entre els carrers de Cupré de La Floresta i el carrer de Safareig al nucli de Sant Cugat, així com la naturalització dels marges de la riera.

Segons una publicació acreditada pel consorci, el contracte es va adjudicar el passat 20 de setembre amb un import de 96.013,50 € amb IVA inclòs (21%) quan el pressupost de licitació tenia un valor de 227.601,00 € IVA inclòs. A més, el període de contractació és de 8 mesos de durada.

El problema ve des de ja fa més de 2 anys, quan es van incorporar noves boques en el clavegueram de la Riera Saladrigues a conseqüència de les queixes veïnals pel mal estat de la xarxa de clavegueram. Però la solució no va ser suficient i al setembre de 2015, ICV-EUiA i CUP-PC van preparar una moció conjunta per al Ple per solucionar el drenatge d'aigües fecals tant a la Riera Saladrigues com al Torrent Buscarons els dies de pluja. Una proposta que va acabar amb consens absolut i que es tradueix en aquesta contractació. 

 

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article