Publicitat

L'Ajuntament rep 80.000€ de la Generalitat per fer front a la crisi

Foto: Jordi Pascual

L'agutzil fa saber que, segons publica el Diari Oficial de la Generalitat del 15 d'abril, l'Ajuntament ha rebut 81.136'65€ de subvenció en l'anomenat Programa d'agents d'ocupació i desenvolupament local. El consistori podrà emprar-los per fer projectes que fomentin el desenvolupament econòmic local que permeti afrontar “les problemàtiques que es deriven de situacions de crisi econòmica i social”, amb especial atenció a les persones aturades.

Si es compara amb les ciutats veïnes, es tracta d'una quantitat idèntica a la de Rubí; lleugerament superior a la de Molins de Rei (54.091'10€) i considerablement superior a la de Cerdanyola i Sant Quirze (27.045'55€). De fet, de tota Catalunya només els ajuntaments de Girona, L'Hospitalet, Manlleu, Santa Perpètua de Moguda, Tarragona i Valls reben més diners que el de Sant Cugat. També hi figuren empreses municipals que superen la subvenció rebuda pel consistori santcugatenc.

En el marc del mateix programa, el Consell Comarcal del Vallès Occidental ha rebut una subvenció que, indirectament, pot tenir efecte sobre la ciutat. En total 135.227'75€. A aquesta quantitat cal sumar-li els 27.045'55€ rebuts pel Consorci de Turisme del Vallès Occidental.

Notícies relacionades