L'arranjament de voreres començarà al febrer amb partida idèntica per al nucli i el conjunt dels districtes

per Jordi Pascual

L' Agutzil

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Cristina Paraira. Foto: Jordi Pascual

Actualment està en marxa la licitació d'un contracte que ha de servir per arranjar les voreres i els carrers de vianants del municipi. Es preveu un pressupost de 400.000 euros (amb IVA) com a màxim tot i que la despesa final dependrà de quina sigui l'oferta escollida. Del total de 100 punts que poden obtenir les empreses que es presentin al concurs, la meitat van en funció de l'oferta econòmica mentre que la resta depenen de la planificació, la sostenibilitat, els mitjans humans i les mesures per minimitzar les molèsties als veïns.

Tal com va explicar la tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, en una trobada amb veïns de La Floresta, no és una obra que es limita només a uns punts concrets sinó que es pot ajustar mentre no s'excedeixi la superfície i pressupost acordats. Així i tot, en els plecs de la licitació s'inclou un llistat doble dividit entre el nucli i la resta de barris amb un seguit de carrers i carreteres on l'Ajuntament preveu que s'ha d'actuar.

El contracte es divideix en dos blocs, el del centre i la resta, que estan valorats en 200.000 euros cadascun. Les obres s'efectuaran a punts de tot el municipi exceptuant Valldoreix. La licitació va acabar el període de presentació d'ofertes el 7 de novembre i, segons va anunciar Paraira, les actuacions no podran començar fins la primera de setmana de febrer aproximadament. El contracte estarà vigent, segons figura a la pàgina del Perfil Contractant del consistori, fins acabar el 2017.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article