Publicitat

El govern es compromet a connectar Can Barata a la xarxa d'aigua

Mercè Conesa parla amb uns veïns de Can Barata abans de començar un Ple. Foto: Jordi Pascual

En la presentació del Pla d'actuació municipal (PAM), l'alcaldessa, Mercè Conesa, va donar especial importància a la transversalitat territorial de les línies d'actuació. “Volem arribar a tots els barris”, deia. Però les referències territorials del document fet públic del PAM feien esment a La Floresta, Les Planes, Can Borrull, el barri del Monestir i Bell Indret. Enlloc apareix Can Barata. Tampoc en la referència a l'aigua, on només s'apunta a la millora de l'aprofitament per al rec.

Preguntada per elCugatenc sobre aquesta absència, Conesa va dir que al PAM només s'hi recullen línies d'actuació però no necessàriament accions concretes. La tinenta d'alcalde de Presidència i Serveis Urbans, Cristina Paraira, va afegir que en són conscients que els veïns “tenen un dipòsit amb algun problema de pressió” però que mai s'han quedat sense aigua a les seves cases.

A falta de saber què respon la institució, també assegura que el mateix dia de la presentació del PAM, el 12 de juliol, va demanar una subvenció de 500.000€ a l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA). Els diners es destinarien a connectar el barri amb la xarxa de clavegueram entre Sant Cugat i Rubí. “És una actuació molt cara per això hem de demanar la subvenció a l'ACA”, assegura.

Notícies relacionades