58.000€ en humidificadors, osmosis inversa i comportes per la climatització de l'Ajuntament

Part posterior de l'Ajuntament. Foto: Jordi Pascual

L'Agutzil fa saber que...

Passats 8 anys de la inauguració de l'edifici de l'Ajuntament s'ha considerat que era el moment d'adquirir 14 humidificadors per al consistori, 13 dels quals de 4 quilograms per hora de producció (i uns 3kW de potència) i un darrer de 10 quilograms per hora (7'5kW); 3 equips d'osmosis inversa semi-industrial capaços de filtrar 30 litres d'aigua per hora, i la instal·lació de comportes del sistema d'aportació d'aire exterior als climatitzadors de l'edifici.

L'acció es va aprovar a la Junta de govern local del 24 de febrer. La licitació es va convocar sense publicitat i sol·licitant ofertes a Instituto de Gestión Sanitaria SA, Energea SL i Dalkia Catalunya SA. Van presentar projectes les dues primeres i Veolia Serveis Catalunya SAU. La valoració de la licitació solament contemplava la part econòmica ja que les especificats eren concretes.

Instituto de Gestión Sanitaria SA va ser l'empresa que millor oferta econòmica va presentar i, per tant, la que es va emportar l'adjudicació anunciada a principis de juliol i formalitzada a la segona quinzena. Si bé, no s'ha publicat al portal de Contractació Pública fins la darrera setmana d'agost. L'oferta de l'empresa, comptabilitzada sense IVA, era de 47.803'98€, gairebé 7.000 menys que l'altra més econòmica. Això obliga al consistori a disposar de l'import de 57.842'82€ (amb IVA) per a l'acció, molt per sota dels 72.535,26 € (amb IVA) del pressupost bàsic de la licitació.

Notícies relacionades