Publicitat

L'Ajuntament inverteix gairebé 150.000€ per controlar plagues de mosquits tigre i termites

L’Agutzil fa saber que l’Ajuntament de Sant Cugat inverteix més de 35.000€ en controlar plagues de mosquits tigre i altres insectes voladors en els edificis i/o espais municipals. Així ho indica el contracte públic atorgat el passat 25 de febrer. Aquesta decisió es va realitzar dies abans que el Ple de març aprovés una ordenança per a la prevenció de plagues de mosquits.

L’adjudicació atorga 3 lots més per fer front a diversos excessos d’insectes i aus a la ciutat. En el lot número 1, adjudicat també a l’empresa Filtro-Net, es desembrossen 51.172€ per controlar les plagues de rosegadors i insectes rastrers. Els altres dos contractes atorgats permeten a l’empresa Anticimex 3D Sanidad Ambiental fer actuacions per controlar les aus urbanes, els coloms i les cotorres a un cots de 48.464,13€.

La tasca de control d’insectes en els edificis municipals no acaba aquí. Segons la Junta de Govern del passat 8 de març l’administració invertirà un total de 6.058,35€ en el manteniment i tractament d’un focus de plaga de termites. La Casa Aymat, el Museu Monestir, el Pavelló 1 i 2 de la rambla del Celler i la Casa Mònaco i Escola Catalunya són els edificis amb afectats per les plagues de termites. Anticimex 3D Sanidad Ambiental és altra cop l’empresa que ha rebut l’adjudicació. 

Notícies relacionades