Tres motius que et faran cantar

Som la teva escola de música de Sant Cugat amb gran diversitat de programes i un equip professional i motivat que t'acompanyarà.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Ens agrada insistir en la importància de treballar la veu i treballar amb la veu, però ja saps per què? O tu també creus que cantar és només per alguns escollits i escollides i que tu simplement "no saps cantar" o "no tens ritme"?

1/Tothom és capaç de cantar
Així de senzill: tots i totes tenim la capacitat de cantar. Naixem amb un instrument incorporat al qual sovint no li donem la importància i el valor que té, però en canvi el fem servir constantment: a la dutxa, a les celebracions i festes d'aniversari, al karaoke... Cantar ens agrada perquè impacta directament sobre el nostre cos i estat d'ànim

2/Forma part de tu
Si naixem amb la veu, és perquè forma part de nosaltres, invisible a la vista, sense tecles i sense trastes. Dominar la veu requereix un treball de consciència pròpia, corporal, de l'aparell fonador i de totes les parts que el conformen. Cal anar observant i sentint com tot això s'ordena i es confabula per a cantar la música que tant ens agrada i ens fa vibrar.

3/La veu és única i intransferible
Tot i que això sona a títol de transport públic és ben bé així. No hi ha cap altra veu al món igual a la teva, com passa amb les empremtes digitals o els flocs de nou.
Aprendre a estimar i a confiar en el nostre so no és fàcil, sobretot en la nostra cultura on sovint ens fa tanta vergonya cantar.

Cantar és una aventura d'autoconeixement i un gran instrument per a contactar amb la música perquè l'instrument ets tu! És per això que t'hem volgut preparar un espai on acompanyar-te en aquest camí de descobriment.

 

 

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi