Jordi Pascual

8M: focus més enllà dels consensos

El dibuix de la cara d’una dona amb els ulls tancats i la boca oberta, simulació gràfica d’un orgasme, i el lema Construïm les nostres sexualitats acompanyat d’un seguit de paraules eloqüents per a esta temàtica: consentiment, plaer, desig, confiança, límits i autoprotecció.

El foc com a conseqüència

L’empresonament de Hasél ha iniciat una nova onada de protestes a nivell estatal, recordant les mobilitzacions de pocs dies abans a Linares, les de la sentència del judici del procés, les dels barris obrers de Madrid en contra de les mesures de restricció i les del 2017 i 2018 a Múrcia.

La renúncia d’un bon Síndic

Ramon Palacio deixarà de ser el Síndic de Greuges de la ciutat. No se sap encara quan exactament perquè tot dependrà de quant s’allargue el procés de selecció de la persona que el substituirà al càrrec.

“El ‘tio’ no es pot tocar”

Set mesos i el primer refredat significatiu. El meu nebot, Marc, m’ha vist en persona pocs dies de la seua vida i, cada vegada que parle amb la meua germana per videotrucada, agafa el mòbil intentant tocar-me, jugar i, quan no pot, es porta el mòbil a la boca. Això si no ha penjat, pausat, minimitzat o qualsevol altra opció possible amb una manotada innocent.

L’1,8% de Torre Negra

Que l’Ajuntament esdevinga propietari de la Torre Negra (edifici) és una bona notícia des d’un punt de vista patrimonial –vaja, si el cuida bé i no només fa pedaços perquè no té més pasta, com a Can Monmany–. Que, a més, compre prop de 86 hectàrees és impactant. Que d’aquestes només 3 estiguen a l’àmbit en conflicte urbanístic pot sonar a poc, sobretot per a tantes persones que es pensaven que totes eren a l’àmbit urbanístic. Clar que 86 hectàrees a la zona seria esdevindre propietaris de la meitat del sector i això, per 2,8 milions d’euros, és impossible.

Pàgines