Julià Mestieri

Un Cal Temerari per a tothom

Fa ja 3 anys que Cal Temerari camina. I amb 3 anys deu ni do com de lluny que ha arribat. Hem recorregut camins difícils, i és que en molts aspectes obríem camí. Han estat 3 anys plens d’èxits i amb molts encerts, però també amb errors, problemes i limitacions.

Desmuntant el dogma de la no-violència

Qualsevol debat sota la pressió de l’huracà de l’actualitat mediàtica i mediatitzada és impossible. I més quan és un debat difícil i suculent com el de l’ús de la violència.

Sempre que calgui, cop de timó

És ben habitual que entre moviments socials hi hagi diferències, prejudicis i fins i tot contradiccions.

No és aglutinar, és transcendir

En un món en què cal fer una revolució per aspirar a la socialdemocràcia és un món en què les paraules importen, i molt.

Sant Cugat, capital del 10%

Per si no fos poca la hipocresia política que ve desplegant el govern de la nostra ciutat en les últimes setmanes, ahir, al Tribuna Sant Cugat li van tornar a donar canya.

Sant Cugvergent

Fa una setmaneta el regidor d’ERC-MES Ferran Villaseñor feia la columna Si el 2018 critiques accions del govern, vas contra Sant Cugat a cugat.cat. Jo diria que no és quelcom només de 2018, però vaja… En tot cas, sota aquest títol feia una interessant enumeració dels desastres de gestió que ha fet el PDECAT a la nostra ciutat.

La mort ‘del poble’ sancugatenc i les seves contradiccions

Si quelcom hem après els activistes socials de l’últim cicle polític a la península és la rellevància de construir identitats que identifiquin i agrupin a les persones, a més a més de les seves identitats ja existents. Però trobar com generar aquestes identitats és quelcom realment complicat.

Oda a Ciutadans

Sembla clar que el 21-D el gran beneficiat serà Ciutadans. Si mirem més enllà del victimisme independentista, cal reconèixer que no, o no només, és per la intervenció de l’Estat que Ciutadants pujarà com l’escuma.

Pàgines

Subscribe to Julià Mestieri