Cultura

Can Bell: la pèrdua gradual d’una masia històrica

Els propietaris critiquen les traves administratives per autofinançar el manteniment mentre la casa va deteriorant-se a poc a poc. Fa any i mig es va esfondrar part de la teulada i han hagut d’apuntalar tot l’edifici.

Comença el primer cim de la temporada

Des de la cancel·lada diada de la Vila de Gràcia fins a l’aniversari dels Moixeranguers d’Igualada. Els Gausacs viuen un abril intens i també ple de reivindicació per l’alliberament dels presos i, especialment, Raül Romeva.

Sant Jordi omple la ciutat de llibres, roses i activitats

L’entorn del Monestir, la Biblioaccés Vall d’Or a Valldoreix i la plaça Miquel Ros a La Floresta acullen els principals actes de la diada a la ciutat, amb desenes d’activitats i llibreries prenent el carrer amb les seves parades.san

La faixa torna a lloc

El març és l’inici de temporada castellera al nord del Llobregat i al Vallès i els Gausacs ho han viscut amb bones actuacions amb colles grans del panorama casteller però amb la tristesa de l’empresonament de Raül Romeva.

Els 14 finalistes dels Premis Ciutat de Sant Cugat 2017

Dimarts se celebra la gala d’entrega de guardons de l’edició del 2017 dels Premis Ciutat de Sant Cugat. Aquí trobaràs una descripció dels 14 finalistes i de la guanyadora del premi extraordinari, Gemma Mengual.

Pàgines

Subscribe to Cultura