Una capbussada per començar la temporada d'exposicions a Pou d'Art

Benito Sánchez amb un dels seus quadres a la Galeria Pou d'Art. Foto: Jordi Pascual

La Galeria-Taller Pou d'Art ja ha començat la seva temporada d'exposicions. Des del 19 de setembre i fins al 14 d'octubre s'hi pot veure un recull d'obres de Benito Sánchez. Totes elles tenen un marcat caràcter estiuenc. La gran majoria mostren expressions facials sota l'aigua de la piscina tot i que també hi ha altres amb objectes diferents com sabates o una Vespa.

Tots els quadres tenen colors clars, destacant especialment el blau. Transmeten tranquil·litat i frescor. Les tonalitats fan venir a la memòria les escenes de platja de Sorolla tot i que la temàtica és absolutament diferent. Sánchez explica l'exposició de forma clara: “És l'ocurrència de pintar temes cridaners amb colors cridaners”. Ell mateix destaca els quadres de les expressions facials subaquàtiques ja que són una novetat a la pintura. “Ningú abans ho ha fet”.

L'artista fa 40 anys que pinta. “Vaig començar dedicant-m'hi a la pintura comercial a la meva ciutat, Alcoi”. Ara fa vuit anys que viu a Cerdanyola i, de fet, aquesta és la tercera exposició que fa a Catalunya. La primera va ser a Barcelona i la segona a la mateixa Cerdanyola. Sánchez explica que ja té previstes més exposicions amb nous temes. La propera, a Sabadell.

La mostra es pot visitar de dilluns a dissabte de 17 a 20:30h. Els dimecres i els dissabtes també es pot visitar de matí, de 10 a 13h. i d'11 a 14h. respectivament. És la primera després de la parada de l'estiu. L'espai també inicia els tallers artístics que organitza des de fa 17 anys.

Notícies relacionades