Tornada de vacances dels castellers de Sant Cugat

per Luana Valls

Cultura

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Fotografies: Rosa Gadea

Els castellers de Sant Cugat han tornat de les vacances d’estiu amb l’agenda ben carregada, aquest cap de setmana han actuat al barri La Bordeta de Barcelona i a Rubí amb motiu de la festa major de Sant Roc.

Dissabte van compartir plaça amb els castellers d’Esparreguera. Les dues colles van dur a terme les mateixes rondes de castells, portant un 3d7 a la primera, un 4d7 a la segona i un 5d6 a la tercera. A la ronda de pilars els santcugatencs van descarregar un pilar de 5 i la colla bordeus va fer el pilar de 4. Aquesta era la primera diada després de les vacances i va servir a les colles per tornar a posar-se en forma, de la mateixa manera que per agafar rodatge de cara a la segona part de la temporada. Els Gausacs també van aprofitar per provar rotacions dins els seus castells i portar a plaça estrenes tant a tronc com a pinyes.   

Sense massa temps per descansar, els castellers de Sant Cugat es van plantar a la plaça Guardiet per actuar dins el marc de la festa major de Sant Roc, juntament amb els castellers de Rubí, els amfitrions, els castellers de la Vila de Gràcia i els castellers de Castelldefels. En aquesta ocasió, els Gausacs van fer un 4d7, a la segona ronda un 5d7 –un castell al qual tenen intenció de posar-li un pis més en un futur no molt llunyà–, un 3d7 i un pilar de 5.   

La jornada va transcorre sense sorpreses per part de cap de les colles i sense incidents destacables. Una vegada més, una diada que serveix per anar agafant rodatge de cara a les properes actuacions i que va finalitzar amb l’habitual ball de mocadors al ritme de les gralles.  

 

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article