Drets

Lorena Esteban: “El nostre cap ens va dir que les dones no érem rendibles per a l’empresa”

La representant sindical de la COS a l’empresa de telemàrqueting terrassenca Emergia participa a la campanya de la CUP Construïm municipis feministes. Després de la presentació de divendres a Sant Cugat, va atendre elCugatenc.

Els tallers del Pla d’Igualtat demostren la voluntat de fer partícips els homes en la igualtat de gènere

Han acabat els tallers participatius. Encara falta el treball amb entitats i la tasca interna de l’Ajuntament. Tot i que no hi ha data concreta prevista, es preveu tenir enllestit el pla abans de final d’any.

Els anys en què la masia de Torreblanca va ser la gran escletxa

La reivindicació d’espais per a entitats no és nova i l’ocupació com a fórmula, tampoc. Al 1999 una ocupació a la masia de Torreblanca que va durar més de dos anys es va convertir en la gran crida pels espais i l’autogestió.

Esther Salat: “La constant reflexió és la clau per al canvi al sistema educatiu”

La regidora d’Educació explica i respon a les crítiques sobre l’Escola Nova 21, la tarifació social al Patronat Municipal d’Educació i d’altres assumptes de l’ensenyament a nivell municipal.

El primer de maig reivindica la distribució del treball, uns salaris dignes i el feminisme

Prop d’un centenar de persones participen a la marxa de l’Assemblea pels Drets Socials que ha clos amb la lectura d’un manifest i la interpretació de La internacional per part de la coral Cantem les 40.

José Antonio Morán: “Amb Delphi hem perdut tot el que havíem guanyat durant 40 anys de sindicalisme”

El cap del comitè d’empresa de la multinacional explica què està significant l’ERO i la reindustrialització de la planta. Posa èmfasi en prop de 130 treballadors que s’han quedat, de moment, sense feina.

Pàgines

Subscribe to Drets