Drets

Objecció fiscal per aturar la indústria armamentística a les fronteres

Una vegada més Cal Temerari inicia la campanya per promocionar l'objecció fiscal entre la població santcugatenca. La periodista Arantza Diez ha recordat que la indústria armamentística també està present a les fornteres europees. 

Mah Yahdih: “És difícil trobar un agermanament d’una localitat de la mida de Sant Cugat que hagi reportat tant als sahrauís”

El sostsdelegat del Frente Polisario a Catalunya va visitar la ciutat per la col·locació d’una placa que reconeix l’agermanament amb el campament de l’Aarbug. Parlem amb ell sobre la situació política al Sàhara Occidenta.

Jordi Iparraguirre: “És fonamental conèixer la tecnologia per saber com no deixar rastre”

Cryptoparty és un taller que tracta la privadesa i protecció de dades personals a Internet. El Jordi Iparraguirre, organitzador de l'acte, ens explica que s'ha de fer per no deixar el nostre rastre a la xarxa. L'activitat està englobada dins de l'exposició Immersos en les Dades.

Vicente Gómez: “Cal un estudi per a la correcta identificació dels problemes existents dins de la Policia Local”

Parlem amb el delegat de personal de la secció sindical local del Sindicat Professional de Policies Municipals de Catalunya (SPPM-CAT) sobre l’organització de la Policia Local i els reptes de seguretat a la ciutat.

Les crítiques, els reptes i les contradiccions de la zona blava municipalitzada

Poc més d’un any després de la remunicipalització per part de Promusa, analitzem la zona blava en una radiografia d’aquest sistema d’aparcament a la ciutat: formes de pagament, zones on situar-la, foment del transport públic...

S’inicia la campanya per a la municipalització de l’aigua amb la mirada fixada en el venciment del contracte amb Sorea

La CUP-PC presentarà una nova moció i farà diversos actes. Els cupaires i ICV-EUiA participen a la mobilització en favor de la gestió pública a Terrassa i alerten de l’inici de la campanya de l’empresa.

Joan Roura pronostica un canvi al Pròxim Orient amb la fi de la dependència al petroli

El periodista de TV3 visita Cal Temerari per parlar dels conflictes que actualment condicionen les accions polítiques de tot el món. Defensa que occident deixi d’intervenir perquè la situació es normalitzi.

Pàgines

Subscribe to Drets