Drets

Joan Roura pronostica un canvi al Pròxim Orient amb la fi de la dependència al petroli

El periodista de TV3 visita Cal Temerari per parlar dels conflictes que actualment condicionen les accions polítiques de tot el món. Defensa que occident deixi d’intervenir perquè la situació es normalitzi.

Les dues convocatòries pel dia de la dona acaben confluint en una única manifestació

Tot i que inicialment hi havia dues marxes, la falta de participació en l’anticapitalista ha provocat que tots els manifestants hagin anat junts en un acte que ha acabat amb la lectura del manifest de la convocatòria unitària.

Jaume Ulldemolins: “Hem rebut molts suports a les xarxes socials per l’autobús d’‘Hazme Reír’”

Entrevistem Jaume Ulldemolins, secretari de Chrysallis i pare d’una nena transsexual, sobre la campanya d’Hazte Oír i el transgènere en menors així com la percepció social de l’assumpte.

Martí Rius: “L'Ajuntament ha entès que cal fer una nova xarxa d'autobusos urbans”

El membre de l'Assemblea per al Transport Públic a Sant Cugat explica com ha anat la primera reunió amb l'Ajuntament i anuncia que està treballant amb una proposta que presentarà al consistori per remodelar la xarxa d'autobusos urbans.

La nova ordenança de tinença d'animals no convenç els conductors d'autobusos

El Ple de febrer ha aprovat, de manera inicial, la nova ordenança que regula i posa les normes sobre els animals a la ciutat. El text està en exposició pública i el col·lectiu de conductors de busos urbans de la ciutat ja ha indicat que hi presentarà al·legacions. 

Natàlia Martínez: “Tal com està el mercat a Sant Cugat és complicat trobar pisos buits”

L’Ajuntament i la fundació Hàbitat3 han posat en marxa un programa de mobilització d’habitatges buits perquè puguin ser aprofitats per persones amb risc d’exclusió residencial. Parlem amb Natàlia Martínez, responsable de l'Àrea de Captació d'Hàbitat3. 

Pàgines

Subscribe to Drets