Publicitat

2020, l’any de la pandèmia

Imatge: Jordi Pascual

La COVID-19 ha marcat indiscutiblement la tasca informativa del 2020 i per això el resum d’aquest any no pot defugir de la pandèmia. Un any més elCugatenc ofereix un recull dels principals articles publicats durant els darrers 12 mesos i aquesta vegada en dedica una selecció específica als articles relacionats amb la COVID-19 i un altre amb articles rellevants però que no tenen res a veure amb la pandèmia.

COVID-19

Des que l’11 de marc elCugatenc va publicar el primer article sobre el coronavirus SARS-CoV-2, el diari ha fet un seguiment especial amb un minut a minut per explicar les restriccions i protocols i un seguit de notícies que, indubtablement, han fet de la COVID-19 el principal fet informatiu. A continuació oferim un recull de reportatges, entrevistes i notícies.

Altres informacions

Tot i la pandèmia, elCugatenc ha fet tot el possible per mantenir la tasca informativa d’altres temàtiques. Amb el confinament del març va ser impossible però tret d’aquell parèntesi, ha publicat tot tipus de reportatges, entrevistes i notícies a fons que, amb més o menys grau d’investigació, han pretès explicar en detall alguns temes importants de la ciutat així com visibilitzar-ne d’altres gairebé desconeguts.

Notícies relacionades