2 anys de gestió a Volpelleres

Agrupació local d'Esquerra Republicana de Catalunya.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

En condicions normals aconseguir la meitat del període de govern és el moment adequat per a realitzar una avaluació objectiva del govern municipal. Lamentablement l'impacte de la pandèmia ha estat notable a tot nivell, havent de destinar l'Ajuntament els recursos materials i humans al seu abast per a pal·liar, en alguna mesura, les conseqüències de la COVID.

Aquest sobreesforç de gestió es va complir molt satisfactòriament, però va portar aparellat, com a contrapartida, l'alentiment de molts projectes que, en altres condicions, ja estaríem veient acabats o en etapa d'execució.

Encara amb les circumstàncies adverses assenyalades hem de posar en l'haver del nou govern el decidit impuls a la participació ciutadana a través del Consell de Barris. Com a exemple d’èxit d'aquesta nova orientació podem citar el procés participatiu que ha culminat en el projecte de remodelació i posada en valor de Can Canyameres així com la futura remodelació del Parc del Patufet i el mirador de Volpelleres. O també el pas de vianants i bicicletes entre Volpelleres i Can Sant Joan.

En el deure de la gestió, que en realitat no hauria d'imputar-se a l'actual govern municipal sinó a la complexitat de l'heretat sistema de contractació que s'està intentant fer més eficient, podríem citar la demora en la instal·lació de les pèrgoles o de la pista poliesportiva del Parc de la Guineu.

D'altra banda, i per primera vegada en la breu història de Volpelleres, s'ha observat un decidit suport a les festes populars i a la Festa Major. La il·luminació nadalenca i les activitats de Reis en la plaça dels Rabassaires, han marcat un punt alt i els nostres nens les han gaudit a ple.

És destacable en la nova gestió la proximitat dels regidors amb els veïns, sent aquest un dels canvis més importants des del punt de vista del ciutadà comú: la seguretat que serem escoltats en l'àmbit que correspongui.

Han estat dos anys de bona gestió municipal amb un canvi de paradigma que ens fa ser optimistes de cara al futur.

Juan Manuel Martínez, vocal d'ERC al Consell de Barri del Centre-Oest

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi