Dos anys al Consell de Barri de Mira-sol

Agrupació local d'Esquerra Republicana de Catalunya.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Fa dos anys, a proposta de la nostra alcaldessa, Mireia Ingla, vaig ser nomenada vocal representant del meu partit, ERC, al Consell de Barri de Mira-Sol.

Ara faig balanç d'aquests primers dos anys com a vocal i coincidint també amb els primers dos anys de mandat de govern juntament amb el PSC i la CUP.

No ens vam equivocar a l'hora de pactar amb el PSC i la CUP i hem demostrat la bona entesa que hi ha entre els tres partits.

Així ho he pogut percebre també amb la meva participació en el Consell de Barri treballant conjuntament tant amb la Pilar Gorina, presidenta del Consell i regidora d'Educació del PSC, a la que he de donar les gràcies per la seva total implicació en la millora del barri i el seu suport rebut en tot moment.

Amb tots ells seguim treballant, malgrat la maleïda pandèmia, per la millora d'un barri que es troba en una localització privilegiada amb un entorn verd i per atendre una ciutat diversa i moderna que ha de tornar a mirar cap al futur.

Mira-sol, com passa a altres barris de Sant Cugat, la conformen gent arribada d'arreu i és per això que hi estem treballant, per poder atendre totes les necessitats que millorin la convivència tant en l'àmbit de mobilitat, infraestructura de la via pública, ensenyament amb el nou institut-escola, seguretat, cultura, però sense perdre mai de vista els tres grans eixos marcats per la proposta electoral del nou govern per impulsar Sant Cugat, l'emergència habitacional, l'emergència climàtica i el bon govern; on la transparència sigui sempre present per fer de Sant Cugat una ciutat viva, dinàmica i cohesionada.

Estic convençuda que ho farem perquè som un gran equip de gent compromesa, valenta i sobretot ple de bones persones i em sento molt orgullosa del meu partit i de la seva gent.

Aquest article el dedico a la Diana Riba i a en Raül Romeva, veïns de Mira-sol, per la serenor que m'han sabut transmetre en una època molt complicada i des d'aquí els hi vull donar molta força en la lluita cap a la llibertat.

Carme Aznàrez, vocal d’ERC al Consell de Barri de Mira-sol

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi