Esports

El Karate i l’autogestió, plantar-se davant la burocràcia

El club ha renunciat a la subvenció municipal en una aposta per l’autogestió que va arribar després d’un cúmul de situacions, entre d’altres la seva sensació de manca de reconeixement institucional.

La Marxa Infantil arriba a la 60a edició recordant els orígens

Amb les inscripcions ja obertes, l’entitat ha donat a conèixer el cartell, samarreta i logotip d’enguany. També ha fet un reconeixement als voluntaris que van fer possible la primera edició de l’esdeveniment.

Robert Ramos, SantQlímpics i la força de les imatges

El Club Muntanyenc acull a la seva seu una exposició fotogràfica de Ramos sobre l’edició del 2014 del SantQlímpics, la competició esportiva de persones amb discapacitat intel·lectual que organitza l’entitat.

Els equipaments esportius tindran reglament de funcionament propi

L’Ajuntament ha iniciat els tràmits administratius per elaborar el document, que ja s’havia començat a treballar a la taula del Consell Sectorial d’Esports. Fins ara, les instal·lacions esportives depenien del Reglament d’Equipaments Socioculturals.

Junior FC, del pati d’una casa a referent esportiu

El club ha estat reconegut amb la Medalla d’Honor de la ciutat després de 100 anys d’història que el van traslladar dels seus orígens a Sarrià fins a l’actual seu santcugatenca, on l’hoquei herba s’ha consolidat com a esport principal.

Pàgines

Subscribe to Esports