Augmenta el número de participants en la Mitja Marató de Sant Cugat

Foto: Anna Poquet

Aquest diumenge 4 d’octubre s’ha celebrat per 32è any consecutiu la Mitja Marató de Sant Cugat, organitzada pel Club Muntanyenc, el Club Tennis Natació i l'Ajuntament, augmentant el nombre de participants en relació a l’edició de l’any anterior amb 230 atletes més.

A les 9 del matí, el tret de sortida donava pas a la cursa dels 5 km, que ha tingut com a guanyadors a Mario Suarez, en la categoria masculina, amb un temps de 16 minuts i 27 segons i Zoya Naumov, en la categoria femenina, amb un temps de 19 minuts i 18 segons davant d’un total de 262 participants.

A mesura que anaven arribant els atletes a l’arribada començava la mitja marató de 21 km que recorria gran part de la nostra ciutat. Aquest cop els guanyadors han estat, en la categoria masculina Ricard Pastó, amb un temps rècord d’1 hora i 10 minuts i en el cas de la categoria femenina, Susanna Ballester amb el temps d’1 hora i 34 minuts

Com a novetat, aquest any s’ha afegit la categoria de “Handbike” amb la participació de tres esportistes, que en ordre d’arribada a la meta han estat, Jordi Lorente, Joan Pahisa i Carles Millera.

En aquest enllaç pots veure un bon reportatge fotogràfic de la Mitja Marató de la mà del Tino Rubio.

Notícies relacionades