Adjudicada la redacció del projecte del tram 3 de l’avinguda del Baixador

per Jordi Pascual

L' Agutzil

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Foto: Avantprojecte de l'Ajuntament

L’empresa barcelonina Bac Engineering Consultancy Group serà l’encarregada de redactar el projecte del tercer tram de l’avinguda Baixador de Valldoreix després d’haver guanyat el concurs públic elaborat per l’Ajuntament de Sant Cugat amb un cost per a l’erari públic de 61.500 euros (amb IVA).

El tram 3 del carrer (el més llarg) comprèn la part de l’avinguda que va des del carrer Eivissa fins al passeig de la Mariscota. Partia d’un pressupost inicial de 100.000 euros (amb IVA) que ha estat millorat per l’oferta econòmica (un 20% dels punts del concurs) de l’empresa guanyadora. En base a aquest projecte es podrà fer un nou concurs per licitar les obres.

La proposta parteix d’un document amb les característiques bàsiques per a la urbanització del carrer realitzat per l’empresa egarenca Duran Arquitectes recollint les propostes que va fer el veïnat en el marc del procés participatiu elaborat de manera conjunta per l’Ajuntament de Sant Cugat i per l’EMD de Valldoreix. Ja aquest document, així com l’exposició que es va fer a l’EMD, recull cinc trams amb característiques diferents: del carrer Guadalajara al Tenerife (tram 1), del Tenerife a l’Eivissa (tram 2), de l’Eivissa al passeig de la Mariscota (tram 3), del Mariscota al Cirerer (tram 4) i del Cirerer al Rubí (tram 5).

Les propostes veïnals recollides per l’EMD de Valldoreix pel que fa el tram 3 són diverses: no tenir dos carrils de circulació per guanyar aparcament, que el carril faci ziga-zaga per reduir la velocitat, permetre zones d’estada, tenir una vorera ampla i no ser necessari tenir un carril bici. En la cruïlla entre Roser, Camèlies i l’avinguda es proposa una rotonda alhora que es demana que les avingudes Ramon Escayola i Raambla del Jardí siguin d’un sol sentit per evitar encreuaments. El document s’acompanya d’informes tècnics sobre mobilitat i serveis.

Al concurs públic s’hi han presentat 13 empreses. La guanyadora ha estat la segona que més puntuació ha obtingut en els criteris tècnics. La mesa de contractació, encapçalada per XXXX, posa en valor la diagnosi que motiva la redacció del projecte i el pla d’assegurament de la qualitat tot i que també en detecta algunes mancances com el desglossament d’algunes activitats.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article