Adjudicada la redacció del projecte de la Mirada

per Jordi Pascual

L' Agutzil

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Foto: Localpres

GATPA Unió Temporal d’Empreses (UTE) ha estat l’escollida per redactar el projecte del nou edifici de l’escola la Mirada al concurs públic impulsat per l’ajuntament. Es tracta de la unió d’un equip professional format per Alex Gallego, Jordi Adell, David Tàpias i Gerard Puig, guanyadors del concurs de projectes recollit com a pas previ a l’adjudicació de l’encàrrec.

En el moment que es formalitzi el contracte, l’equip tindrà quatre mesos per presentar el projecte definitiu que ha de servir de base per licitar les obres, que estan finançades inicialment per l’Ajuntament tot i que la Generalitat retornarà un 80% del cost total durant els anys següents. La redacció del projecte suposarà una despesa de quasi 435.000 euros (amb IVA) per a l’erari públic municipal.

Tal com va explicar elCugatenc quan es fa fer públic el funcionament del concurs, es pretenia seleccionar la proposta arquitectònica a nivell d’estudi previ que més s’adeqüés a les bases. El guanyador del concurs s’ha d’encarregar de fer el Projecte bàsic i executiu. L’Ajuntament havia de selecciona només cinc de les empreses sol·licitants en una primera fase perquè en la segona el jurat decidís quina és la millor proposta tècnica. Els concursants que han arribat a la segona fase han rebut una prima de 3.000 euros

En la decisió final es tenia en compte principalment (un 80% dels punts) la proposta arquitectònica atenent a criteris com l’adaptació a l’ús i la zona, l’optimització de l’espai, la simplicitat estructural i les estratègies per a l’estalvi energètic, entre d’altres. El 20% restant fa referència exclusivament a l’oferta econòmica.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article