En concurs públic la redacció del projecte del tram 3 de l’avinguda Baixador

per Jordi Pascual

L' Agutzil

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Foto: Proposta de Duran Arquitectes

Després d’un procés participatiu amb què es van recollir idees del veïnat però sense tenir una proposta tècnica definitiva, l’Ajuntament ha tret a concurs públic la redacció del projecte de l’avinguda Baixador. Fa referència al tram 3 del carrer (el més llarg), el que va des del carrer Eivissa al passeig de la Mariscota, i té un pressupost inicial de 100.000 euros (amb IVA). En base a aquest projecte es podrà fer un nou concurs per licitar les obres.

La proposta parteix d’un document amb les característiques bàsiques per a la urbanització del carrer realitzat per l’empresa egarenca Duran Arquitectes recollint les propostes que va fer el veïnat en el marc del procés participatiu elaborat de manera conjunta per l’Ajuntament de Sant Cugat i per l’EMD de Valldoreix. Ja aquest document, així com l’exposició que es va fer a l’EMD, recull cinc trams amb característiques diferents: del carrer Guadalajara al Tenerife (tram 1), del Tenerife a l’Eivissa (tram 2), de l’Eivissa al passeig de la Mariscota (tram 3), del Mariscota al Cirerer (tram 4) i del Cirerer al Rubí (tram 5).

Les propostes veïnals recollides per l’EMD de Valldoreix pel que fa el tram 3 són diverses: no tenir dos carrils de circulació per guanyar aparcament, que el carril faci ziga-zaga per reduir la velocitat, permetre zones d’estada, tenir una vorera ampla i no ser necessari tenir un carril bici. En la cruïlla entre Roser, Camèlies i l’avinguda es proposa una rotonda alhora que es demana que les avingudes Ramon Escayola i Raambla del Jardí siguin d’un sol sentit per evitar encreuaments. El document s’acompanya d’informes tècnics sobre mobilitat i serveis.

L’oferta econòmica tindrà un pes d’un 20% en la decisió complementant-se amb altres indicadors de quantificació automàtica com ara els anys d’experiència de l’autoria del projecte i dels col·laboradors, el coneixements en metodologia TCQ i l’experiència en treballs similars, fins arribar a un 60% de la puntuació. Els 40 punts restants tenen a veure amb la proposta organitzativa de l’empresa i amb l’anàlisi del contracte a redactar, el programa de treball i el pla d’assegurament de la qualitat.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article