10ª edició de 7x7 de futbol polítics contra periodistes

per Patricia Cirera

Esports

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Fotografies: Àlex López i Patricia Cirera

Ahir a la tarda va tenir lloc la 10a edició de 7x7 de futbol on jugaven polítics contra periodistes. El camp, la ZEM Jaume Tubau.

Els polítics, equipats de negre, i els periodistes de blau, van deixar el seu lloc habitual de treball per compartir una tarda distesa jugant al futbol. Una manera de lliurar tensions abans del Ple que s'ha celebrat avui i que comenci la Festa Major de Sant Cugat.

L'equip dels polítics estava format per sis jugadors de CiU (Eloi Rovira, Damià Calvet, Joana Barbany, Pere Casajoana, Jordi Puignero i Josep Romero), Aldo Criprian de Ciutadans, Álvaro Benejam del PP, Pere Soler de PSC i Xavier Ros d'ERC. Mentre que l'equip de periodistes estava format per diversos professionals de mitjans com el TOT Sant Cugat, Cugat.cat, El Diari de Sant Cugat i dos del gabinet de comunicació de l'Ajuntament. Aquest diari, que s'ha estrenat fa un parell de setmanes, també es va voler afegir en aquesta iniciativa. 

Citats a les 18:30 per escalfar una mica, el partit va començar al voltant de les 19 hores. Va durar 1 hora aproximadament, 25 minuts cada part amb 10 minuts de descans. 

Polítics i periosdistes es disputaven la pilota amb un final de partit on es va discutir bromejant sobre quin equip havia estat més agressiu.

El resultat, 7-3 a favor dels polítics. 

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article