La UESC aposta pels valors en el seu 30è aniversari

per Anna Poquet

Esports

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Fotografia: Anna Poquet

La UESC ha presentat el programa d’activitats que portarà a terme el curs 2016-2017 en motiu dels 30 anys de l’entitat. Però abans de començar amb la presentació del programa, els assistents han pogut disfrutar d’un reportatge emotiu que recopilava diferents imatges de partits de les diferents categories i jugadors que han anat passant pel club i on s’ha destacat el treball en equip i l’esforç de tots ells.

A continuació s’han presentat les 12 activitats, una per cada mes, que es realitzaran el curs vinent per commemorar aquests 30 anys, entre elles, un concurs per definir una mascota per l’entitat,  xerrades al voltant del món de l’esport, realització d’un llibre i una exposició de la historia de la UESC entre altres. Unes activitats en les que s’espera que tot el club hi participi de manera activa.

A més, s’ha presentat el nou logotip que ha dissenyat Dan Monells per aquests 30 anys, les noves samarretes que lluiran els jugadors, sense deixar els color vermell i negre que porten totes les equipacions dels diferents clubs de la ciutat i que Albert Garcia, jugador i entrenador del club, ha explicat que “amb aquests colors es pretén recuperar la identitat i colors de la ciutat que sembla ser que des de fa uns anys s’estava perdent”. El jugador del primer equip també ha entregat el nou carnet de soci al seu avi, Josep Garcia, president honorífic de l’entitat.

La presidenta de la UESC, Mònica Mateu, ha donat les gràcies a tots els que d’una manera o altre formen part del club, ha destacat l’aposta que l’entitat fa pels valors per mitjà dels diferents projectes que el club va realitzant i ha recordat com era Sant Cugat fa 30 anys quan va néixer el club com a projecte esportiu i social de bàsquet.

Marisol Colet, responsable de la Fundació de la Federació Catalana de bàsquet, ha destacat la importància de la promoció de l’esport femení i el fet de ser un club solidari i que s’apunta a tot el que parla de valors. A més, Marisol Colet, ha anunciat que la Fundació de la Federació Catalana de bàsquet atorga a la UESC l'organització d'un torneig de bàsquet adaptat el 2 de juliol.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article