L’Encabronada dels Diables de Sant Cugat en imatges

per Xavier Boix

Entitats

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Fotos: Tino Rubio

És difícil transmetre en paraules les emocions, la bellesa i el clima d’una correfoc i el que envolta a una festa del foc com la que ha organitzat els Diables de Sant Cugat aquest cap de setmana. Timbalers i diables, petits i grans, es van citar a la nostra ciutat per fer sentir els seus timbals i elements de foc durant el cap de setmana, en una festa seguida per centenars de persones.

Només dues petites pegues: els horaris als que s’han hagut d’adaptar els organitzadors, que desllueixen en part un correfoc al fer-se en una hora en que el sol encara no ha marxat i el petit accident que va ocórrer a l’Endavallada quan un veí va caure d’una escala en voler treure un cable dels que aguantava les piules.

Fotos: Tino Rubio

Tot el cap de setmana ha hagut actuacions de diables infantils – espectacular el correfoc infantil – i adults, l’estrena dels Diables Joves, espectacle de les Bruixes i espectacles de foc abans del Correfoc de dissabte. Al voltant d’aquests, tot tipus d’activitat de cultura tradicional, amb els bastoners, castellers i geganters de Sant Cugat. També hi va haver temps per la solidaritat amb l’Associació Petits Músics del Món i les danses Malawís i pel tast de productes tradicionals i la compra d’artesania.

Els Diables doncs han celebrat així “l’arribada de la primavera fent ressorgir de les profunditats de l’infern la seva bèstia de foc, el Boc de Can Vernet”.

 

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article