Pobresa, desigualtat i fiscalitat centren l’exposició que recorrerà la ciutat

per Anna Poquet

Economia

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Exposició "Fiscalitat injusta, desigualtat extrema". Fotografia: Anna Poquet

La inauguració de l’exposició itinerant “Fiscalitat injusta, desigualtat extrema” s’ha portat a terme aquest dilluns 2 de maig i es pot visitar fins el 7 de maig al Casal de Cultura. Durant els pròxims mesos, l’exposició organitzada per Intermón Oxfam s’anirà mostrant a diferents espais de la ciutat com escoles, biblioteques i casals, però a més, en alguns espais com el cas del casal de Mira sol, és farà una xerrada més profunda per tractar la preocupant desigualtat creixent que hi ha al món.

L’exposició intenta explicar quin és l’origen de la desigualtat a nivell mundial que evita el desenvolupament, el creixement i la sortida de la pobresa de moltes persones, és a dir, sensibilitzar sobre la desigualtat extrema i fent entendre com una fiscalitat més justa pot contribuir a resoldre el problema del progres en el món.

Durant la presentació, membres d’Oxfam Intermón han explicat que el 72% del frau fiscal del nostre país prové de les grans empreses i que  per tant, el que els hi demanen és més implicació així com un comportament més ètic i responsable.  

Susanna Pellicer, tinent d’alcalde de Serveis a la Ciutadania, ha felicitat Intermón Sant Cugat per aportar xifres i per no només fer denuncia del que passa, sinó que és un dels pocs que proposa solucions amb xifres que creuen que poden ajudar a acabar amb aquesta desigualtat tant injusta.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article