La dinamització del Maristany i les sales de la Casa de Cultura i la reubicació d'activitats de la Unió, 71.000€ per quatre mesos

per Jordi Pascual

L' Agutzil

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Exposició al Centre d'Art Maristany. Foto: Jordi Pascual

L'Ajuntament ha adjudicat la gestió i dinamització del Centre d'Art Maristany i les sales d'exposició de la Casa de Cultura així com dels locals municipals arrendats a Promusa del carrer Camí de la Creu número 3 i del Torrent del Xandri número 33, la sala del Centro Popular Andaluz (CPA) i la reubicació d'activitats de les seccions de La Unió a l'empresa santcugatenca Gestió Cultural. De fet, l'Ajuntament i l'EMD de Valldoreix figuren com a clients habituals en la seva pàgina web. El darrer contracte que L'Agutzil, aquesta secció d'elCugatenc, va fer públic entre el consistori i l'empresa era per l'Aplec de Sant Medir.

El contracte comença amb l'adjudicació i té una durada de quatre mesos. Ha costat a l'administració 71.390€ amb IVA, una quantitat prevista en els pressupostos com a partida inclosa a la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP). L'objectiu és atreure i fer exposicions així com preparar la programació d'activitats socioeducatives, de cursos, tallers... Gestió Cultural també s'encarregarà de coordinar la sala del CPA i cedir-la a entitats així com de reubicar les activitats de la Unió per la XCCP.

A les clàusules tècniques s'indica la ubicació de l'Agrupament Escolta Berenguer el Gran al local del carrer Camí de la Creu, on es faran activitats pedagògiques. El del Torrent d'en Xandri s'emprarà de magatzem dels Diables i la Coordinadora d'Entremesos de Cultura Popular i Tradicional, per tant, es guanya l'espai que ocupaven a la casa de cultura. En el concurs públic es va convidar tres empreses a participar-hi però només la guanyadora va presentar oferta. Així i tot, va aconseguir 99'95 dels 100 punts possibles. Només falta acabar el procediment amb la formalització.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article