El Parc de l'Arborètum es converteix en circuit esportiu per l'Esport-Tast

per Patricia Cirera

Esports

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Fotografies de Patricia Cirera

Ahir divendres a la tarda el Parc de l’Arborètum es va convertir en un espai esportiu on hi havia taules per jugar a tenis taula, taules per jugar a escacs, pistes de voleibol, circuits de bicicleta, pistes de mini futbol i mini bàsquet i també un circuit on córrer. Tot un ventall d’activitats perquè els nens i nenes poguessin jugar i provar diferents esports. Diverses activitats que formen part de la iniciativa Esport-Tast, que ha estat la novetat d’aquest any. Consisteix en un circuit de diferents esports per poder practicar.

L’ocasió ho mereixia, i és que ahir va ser la 35ena cloenda dels Jocs Esportius Escolars (JEE). En total es van entregar més de 200 premis a esportistes i clubs de la ciutat.  A més, es van entregar els trofeus als tres millors equips alevins, infantils, cadets i juvenils dels diferents esports. Handbol, tenis taula, escacs, bàsquet, ciclisme, gimnàstica artística, futbol, voleibol, atletisme i trail running. Tant individual com en grup. També va haver una exhibició de ball de hip-hop que van fer diferents alumnes de diferents escoles.

Un esdeveniment en el qual van assistir també pares, mares i famílies i en el que els nens van poder gaudir de l’esport. Entre les dades que es van esmentar són les gairebé 500 persones que practiquen futbol a Sant Cugat i les 200 que fan gimnàstica artística. També es va destacar el gran nombre d’estudiants que practiquen bàsquet.

A handbol es van repartir 16 premis, a Tenis Taula i escacs 15, a bàsquet 40, ciclisme 3, gimnàstica artística 7, Hip-Hop 12, gimnàstica rítmica 11, de futbol es van repartir 77 premis, de voleibol 38, d’atletisme 13 i de trail 1.

Va ser una tarda de divendres d’esbarjo, d’esport i de sol que ja va indicar que s’acosta final de curs escolar. 

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article