Totes les imatges de la Nit en Blanc

per Xavier Boix

La mirada del Tino

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Mural fet a la Nit en Blanc. Foto: Tino Rubio

Tal i com avançàvem en l’entrevista al gerent d’una de les associacions de comerciants de la nostra ciutat, Sant Cugat Comerç, la més gran, aquest dissabte 4 de juny ha esdevingut la Nit en Blanc, una jornada en la que molts comerços del centre de Sant Cugat han estat oberts fins a les 12 de la nit i, el que és més important, han sortit al carrer molta gent a conèixer allò que el comerç local els ofereix enmig de propostes artístiques, musicals i de dansa.

El nostre col·laborador Tino Rubio va passar pels diferents punt neuràlgics de la jornada: des del Carrer Valldoreix al Carrer de la Creu, passant per la Plaça Doctor Galtés, Barcelona, Santa Maria, Santiago Russiñol, Sant Pere, etc.

Imatges de la Nit en Blanc i de la Street Art Reciclatge. Fotos: Tino Rubio

Jornada Street Art Reciclatge

Street Art Reciclatge va ser una activitat que es va dur a terme dissabte a la Plaça del Rei en la que es volia sensibilitzar sobre l’ús dels residus a través de l’art. La forma: fer èmfasi en el valor dels residus, el valor dels materials, l’impacte ambiental que causen els objectes en tot el seu cicle de vida i la importància de l’aprofitament i la recollida selectiva. Es van fer dues activitats diferenciades: una jornada participativa amb tallers artístics amb residus per a la canalla i els adults i una acció d’impacte al carrer amb deu artistes que van aportar escultures a partir de residus. Algunes d’aquestes les podeu veure en les imatges adjuntes.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article