Pim Pam Pum remulla els infants de Sant Cugat

per Anònim (no verificat)

Drets

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Paula Cros (text i fotografies

La tradicional festa de l’aigua, a càrrec de Pim Pam Pum, s’ha celebrat aquest dilluns 29 de juny al Parc Central. Més d’un centenar de nens han pogut gaudir d’un matí passat per aigua en família. El temps ha convidat a les activitats d’aigua, ja que la calor ha estat forta.

El tret diferencial d’aquest any ha estat la localització. Els altres anys la festa de l’aigua s’havia celebrat al costat del Monestir, però el lloc escollit aquest any ha estat el Parc Central. La voluntària del Pim Pam Pum i mediadora de l’activitat de l’aigua, Paula Montero, ha explicat que és un lloc menys cèntric que l’anterior però que, com la gent ja els coneix, ha estat més fàcil atreure’ls.

Així doncs, el Parc Central ha acollit les activitats familiars per excel·lència. Al programa de la Festa Major ja s’informava que s’hi ha traslladat el Racó Infantil i, durant els quatre dies, s’han realitzat activitats dirigides als més petits, com un circ o aquesta festa de l’aigua. Tot plegat ha estat acompanyat per un nou lloc dedicat a la gastronomia, la trobada de Food Trucks i tavernetes.

...

Les activitats programades per la Festa de l’aigua d’aquest any s’han iniciat a les 11h i s’han allargat fins les 14h. “Hem arribat molt d’hora per preparant-ho tot i, un cop ha estat enllestit, han començat a venir nens a jugar i mullar-se”, ha explicat Montero. Als jardins del Parc Central hi havia diferents espais amb diversos jocs. Una “pista” per jugar a voleibol, un lloc per jugar a “passa la bomba” o indrets on hi havia activitats en favor de les energies renovables han estat a l’abast de les famílies, i sobretot dels més petits. A més, al voltant dels espais habilitats hi havia parcs on els nens també han pogut jugar i relacionar-se entre si.

Cap a les 13:20h s’ha iniciat l’esperada guerra d’aigua. Nens, pares i organitzadors han participat en la remullada conjunta. Globus d’aigua, cubells o pistoles d’aigua, tant se val, la qüestió era acabar ben xops! Ha estat, doncs, una activitat per a totes les edats que ha gaudit tothom i que s’ha agraït a causa de la calor.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article