Les joventuts de les diferents formacions polítiques guanyen el torneig de polítics contra periodistes

per Anna Poquet

Esports

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Fotografia: Àlex López

L’equip de polítics guanya la 11a edició del torneig Alguna pregunta menys de futbol 7. En aquest torneig els periodistes, més que als polítics, s’han hagut d’enfrontar als membres de les joventuts de les diferents formacions polítiques, ja que, la plantilla de polítics estava formada per només 3 regidors de l’Ajuntament.

El torneig, polítics contra periodistes, forma part de la programació de Festa Major i es va disputar al camp del ZEM Jaume Tubau, aquest dijous 30 de juny.

L’equip de polítics estava format només per 3 regidors de l’Ajuntament, ja que els altres 7 eren fills de les diferents formacions polítiques, entre ells, el fill de Mercè Conesa. Els periodistes, en canvi, han complert amb la normativa del torneig i han format un equip en el que participaven periodistes dels diferents mitjans de la ciutat, entre ells, el TOT Sant Cugat (organitzador de l’acte), cugat.cat i aquest diari, entre altres.

Tot i que el partit ha començat amb un gol per part dels periodistes en el minut 6, ràpidament els polítics s’han posat al capdavant amb un resultat de 2-9. D’aquests 9 gols, 7 han estat mèrit dels joves de Convergència, ERC-MES i del Partit Popular i només 2 gols han estat marcats pels propis polítics, Aldo Ciprian i Joana Barbany.

La plantilla de periodistes ha mostrat la seva indignació i decepció al jugar contra una plantilla de polítics més jove i més preparada físicament i on la majoria dels gols han estat marcats per “joves desconeguts”. Joan Garcia, capità dels periodistes ha assenyalat que impugnaran el partit, perquè han demostrat que “són millors jugadors però no millors polítics”.

Pere Soler ha estat el capità de l’equip de polítics en absència del regidor d’esports, Eloi Rovira, ja que competia en el Campionat de Catalunya Absolut de llançament de pes. En defensa de la victòria, Pere Soler ha assenyalat que “l’any vinent tornarem a guanyar, ja està bé que per una vegada siguem nosaltres els qui humiliem als periodistes”. No només hi havia una sola pilota sinó que, a més, no hi havia àrbitre, que ha permès passar per alt diverses faltes per part dels dos equips.

El trofeu ha estat lliurat als polítics per l’alcaldessa, Mercè Conesa, que s’ha presentat a última hora, acompanyada per les tinents d’alcalde Cristina Paraira i Susanna Pellicer. Aquesta és la 7a edició que guanyen els polítics davant les 4 victòries dels periodistes. 

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article