29 santcugatencs ensenyen futbol i bàsquet a l’Índia

per Opinió oberta

Esports

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Fotos: Campus Sant Cugat Índia

Campus Sant Cugat Índia

Una expedició de 29 persones ha marxat durant 15 dies a Anantapur, a l’Índia per tal de realitzar un campus de futbol i un de bàsquet amb la Fundació Vicente Ferrer. Un viatge de gairebé 24 hores entre vols, escales i cotxes fins arribar a la Rural Development Trust d’Anantapur, on tenim la nostra seu durant aquests dies.

L’acollida que ens han brindat ha estat excepcional. Tots els nens i nenes i totes les persones han rebut amb un somriure i amb cares d’il·lusió per poder fer durant dues setmanes aquest campus.

Durant el dia fem dues sessions de dues hores de durada aproximadament, a dos quarts de set del matí fins a un quart de nou i a les quatre fins a les sis. Les sessions les duen a terme tècnics del Sant Cugat Esport, el CFU Mira-sol Baco, la UESC i el Qbasket Sant Cugat. Tots estem molt engrescats i amb ganes de poder aprofitar al màxim aquesta experiència. I diem experiència perquè de tot s’aprèn, una nova cultura, una nova manera de fer les coses i una nova manera de veure la vida, almenys durant els dies que som aquí.

I no només fem tasques del Campus, també tenim temps per a la convivència. Una convivència tant entre els entrenadors com amb d’altres persones que ens anem trobant. En el grups d’entrenadors en pocs dies s’ha generat una molt bona sintonia, no només amb els que ja treballen junts de fa temps, sinó amb els dels altres equips. Anem tots a una.

I també volem destacar les visites que farem durant aquests dies diferents llocs d’Anantapur, tot plegat per veure la tasca que des de fa molts anys es realitza en aquesta zona i que va començar Vicente Ferrer. Encara ens queden molts dies i molta feina per davant, però estem molt il·lusionats i amb ganes de treballar.


Els clubs han obert un blog per explicar a mode de diari l’experiència a l’Índia. També pengen fotografies del dia a dia a Facebook, Twitter i Instagram.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article