Onada de millores puntuals als carrers

per Jordi Pascual

Política

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Foto: Ajuntament de Sant Cugat

En només una setmana el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) ha publicat quatre actuacions de millora a diversos indrets de la ciutat. Se sumen a altres accions en marxa com la millora de La Floresta o les obres als Quatre Cantons. També d'altres que començaran després de l'estiu com les millores al barri del Monestir. Alhora, hi ha actuacions concretes de l'EMD de Valldoreix.

Un d'aquests projectes és la millora de la voravia del carrer Canal de la Mànega. A l'altura dels carrers Montjuïc i Oceà Glacial, al costat del col·legi El Pinar; la Junta de Govern va aprovar el 7 de juny el projecte de pavimentació fet per l'empresa Project Facilities & Manegement. En exposició pública no va rebre al·legacions i ara només pot rebre recursos de reposició o contenciosos administratius en cas que algú decideixi fer un recurs. En la mateixa situació es troba la segona fase del Projecte d'estabilització i millora del carrer Sant Francesc d'Assís a Les Planes.

En la mateixa Junta de Govern es va fer l'aprovació inicial i definitiva del Projecte de pavimentació del carrer Vallvidrera entre l'Avinguda Montseny i el Passatge del Fumet al barri de La Floresta. El projecte està elaborat per MM2 Enginyeria i està en exposició pública. Des de la publicació de l'anunci, dimarts passat, hi ha un termini d'un mes perquè les empreses de subministrament es pronunciïn al respecte així com per fer al·legacions.

Per via decret d'alcaldia es va aprovar inicialment el Projecte de reurbanització del carrer Castellví al 2015. Després del corresponent període d'informació pública, el 30 de juny es va fer l'aprovació definitiva. A l'igual que els dos primers projectes, no ha rebut cap al·legació. S'ha trigat gairebé un any entre l'aprovació inicial i la definitiva.

També a Valldoreix han avançat alguns projectes urbanístics. D'una banda, el 8 de juliol es va aprovar l'adjudicació de la millora de l'accessibilitat de la zona escolar i esportiva del carrer Brollador. Amb una despesa total de 143.389,81€ (sense IVA) l'empresa Construcciones Fetres serà l'encarregada de fer les obres durant un període de dos mesos i mig.

A través de decret de presidència, l'EMD també va aprovar l'11 de juliol el Projecte d'Urbanització de la Plaça Maria Sabater. Redactat per Vigum Project té un pressupost de 475.869,10€ (amb IVA). El projecte ja ha estat exposat públicament sense al·legacions indicades als documents oficials i, per tant, només queda el recurs de reposició o el contenciós en cas d'oposar-hi.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article