Ja tenim canal de Telegram!

per Miquel Margalef

Economia social i solidària

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Il·lustració: Jordi Pascual

Noves maneres de comunicar-nos amb els nostres lectors sempre són benvingudes. Com a mitjà sempre intentem buscar la manera de poder interaccionar de forma propera i dinàmica. Per això us presentem el nou canal de difusió d’elCugatenc a Telegram.

L’aplicació de missatgeria instantània per a mòbils ens proporciona aquesta nova eina amb l’objectiu d’experimentar nous formats per mantenir-nos en contacte amb tots vosaltres. Ens podeu buscar i seguir des de ja mateix clicant a https://telegram.me/elcugatenc o posant “elcugatenc” al vostre Telegram.

Tots sabem que el mòbil és l’eina vital per a molta gent actualment i l’eina tecnològica que més es consulta al llarg del dia. A través del canal us farem arribar les notícies més destacades del dia, els diferents esdeveniments que organitzem, petits fragments audiovisuals d’entrevistes etc. I tot acompanyat amb els comentaris dels autors.

Seguim així l'estel d'alguns mitjans supralocals com ara Crític o eldiario.es que ja utilitzen aquesta plataforma de missatgeria per crear comunitat. A més, elCugatenc també està disponible i consultable dins de l'aplicació WUP City que inclou agendes i informacions d'entitats, mitjans i institucions de la ciutat.

Us animem a que us adheriu al canal de Telegram, el proveu i el feu córrer entre tots els vostres coneguts per estar pròxims a tots vosaltres i arribar al màxim de santcugatencs possibles. 

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article