La UESC mira enrere per reforçar el seu futur

per Xavier Boix

Esports

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Un dels clubs amb més potencial de Sant Cugat compleix 30 anys aquesta temporada. El mateix any en que el Barça d’Epi, Solozábal, Sibilio i companyia ho guanyava tot, un grup d’amants del bàsquet es van posar la manta al cap i van decidir crear un nou club per “aixoplugar a la casa tots els nois i noies que els agrada aquest esport”, com va dir Jaume Espina, un dels impulsors aleshores i present a la cerimònia d’ahir.

Una tarda molt calorosa al PAV 3 amb les grades plenes de familiars i amics de tots els jugadors i jugadores del club per assistir a la presentació de la temporada 2016 – 2017 – el regidor d’esports podria prendre nota perquè hi hagi una mica de ventilació –. Només hi faltà el júnior de preferent perquè estava jugant un partit. Un partit entre veterans santcugatencs i del Barça que va acabar amb un resultat de victòria dels darrers per 12 punts, un partit de l’equip ASDI-UESC i un entre veteranes de la casa van ser la introducció a la presentació de tots els equips de l’entitat. Una presentació que va veure un detall a ressaltar com és que els sèniors masculins i femenins facin el passadís a la resta d’equips de la base.

En total 18 equips masculins, 10 femenins, 7 de la secció de tennis-taula i el d’ASDI representen el rècord de llicències de tota la seva història. Ramón Cuñé, director tècnic de l’àrea masculina, va mostrar-se orgullós per la feina que hi ha darrera d’un acte com aquest en el que tothom “es dóna compte de la massa social del club”, el tècnic explica a elCugatenc que aquesta temporada hi ha un equip més a la UESC i com a objectius d’enguany es posa “treballar dur i cada dia” i com a reptes més importants de l’any hi ha l’equip sènior de Copa Catalunya que ha fet un equip molt diferent aquest any amb gent de la casa o vinculats al club i “els júniors i cadets preferent que suposen la primera vegada que tenim més d’un equip en la màxima categoria catalana”, el que segur que garanteix un futur pels equips de dalt. Per part de Xavier Dorio, responsable de l’àrea femenina del club, el plantejament és el mateix: “avui és un dia il·lusionant perquè pots veure la magnitud del que portem entre mans, un dia de reunió i companyerisme entre nosaltres”. També en aquesta àrea han crescut els equips i comencen la temporada amb 2 equips més que l’any passat, “hem mantingut les dues categories a sènior rejovenint els equips” i es plantegen que “totes les jugadores de la casa s’ho passin tant bé i millorin els seus objectius personals com perquè l’any que ve continuïn a la casa”. Com a objectiu específic tenen molta confiança en el sènior de 1a divisió “un equip nou, jove” com també en l’equip júnior que competeix al nivell més alt.

 

Premis als valors en l’esport

Si alguna cosa però destacà de la presentació va ser el lliurament de premis “Valor en l’Esport” perquè tenien com a objectiu premiar a aquells components dels diferents equips no per la seva tasca esportiva sinó per la seva entrega, simbolisme respecte a la resta d’esportistes i exemple de comportament vers el club. Jugadors i entrenadors van rebre aquests diplomes per part de personalitats que van assistir a l’acte com ara el regidor d’esports Eloi Rovira – substituent a l’alcaldessa – el president de la Federació Catalana Joan, el periodista Jordi Robirosa, Marisol Colet de la Fundació del bàsquet català, Albert Mendoza com a representant del CAR, Lancy Dodem des de la Fundació Vicente Ferrer i expresidents com Valentí Feixas, Enric Tomàs i Jaume Espina, acompanyats per l’actual presidenta Mònica Mateu.

Després del lliurament de premis es va retransmetre un vídeo preparat en motiu dels 30 anys i alguns dels presents van intervenir davant un públic ja amarat de suor. Posteriorment hi va haver una exhibició dels membres de la secció de tennis taula i una activitat física per qui encara tingués corda.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article