Les disfresses i la diversió omplen la tercera Nit Jove

per Miquel Margalef

Entitats

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

La disputa del primer partit de la NIt Jove. Foto: Miquel Margalef 

Un equip vestits de hippie, un altre amb alguns membres de l’equip vestits com si fossin plantes humanes (al més pur estil salt de plens de la Patum de Berga) o altres vestits com raperos. Un carnaval? No. La tercera Nit Jove organitzada per l’Aplec Jove de Sant Cugat va ser la culpable d’ajuntar tots aquest equips disfressat de manera ben peculiar. A quarts de nou del vespre, del 3 de juliol, va començar una competició esportiva al Pavelló 2 de la Rambla del Celler amb 10 equips participants.  

A ritme de Xeic, La Raíz i Obrint Pas, que sonava pels altaveus del pavelló, els equips convocats van començar a escalfar. Mentre, els organitzadors van acabar de muntar el quadre que havia de servir enfrontar els diversos equips entre sí. Aquest no va ser un torneig convencional és miri per on es miri. L’objectiu d’aquesta competició impulsada per l’Aplec va ser de fomentar un oci alternatiu i que surti dels paràmetres d’anar a la discoteca i només consumir alcohol. D’aquesta manera la competició es va basar en tres disciplines diferents; futbol, bàsquet o handbol. Per saber quina modalitat es jugaria, els organitzadors havien preparat un ruleta. Abans de començar cada partit la sort decidia.

Però si ni en la modalitat ni en la manera d’escollir-la aquesta Nit Jove no va ser tradicional, en la manera de repartir els punts no podia ser menys. “Els equips no guanyen només pel resultat del partits sinó per millor disfressa, millor afició i per paritat de gènere” va comentar Marco Simarro, membre de l’Aplec Jove. D’aquesta manera al resultat final se li van aplicar aquests tres punts a l’equip que compleixi cadascun dels paràmetres. “Volíem que aquesta tercera edició fos diferent i que s’estengués a tots el joves santcugatencs” va explicar Simarro. De manera continua i sense pausa, la tercera edició de la Nit Jove va durar des de quarts de nou del vespres fins la una de la matinada.

3r Aplec Jove

Ja fora de l’activitat que es va organitzar ahir a la nit, els organitzadors van comentar que ja estava fixada la data pel tercer Aplec Jove organitzat per la mateixa entitat. D’aquesta manera el proper 19 de setembre es realitzarà la tercera trobada d’entitats i joves de Sant Cugat. 

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article