Cal Temerari porta figures internacionals en el nou trimestre

per Anna Poquet

Entitats

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Escola d'estiu a Cal Temerari. Foto: Cal Temerari

Comença un nou curs i a Cal Temerari ja està disponible la programació de les diferents activitats que es realitzaran a la seu durant el 4t trimestre de 2016. D’entre les diferents activitats, destaca un taller de còmic impartit per l’artista santcugatenc Esteve Polls i un curs d’introducció a la historia de l’art conduit per l’artista Vince Van Geffen.

Les inscripcions per als diferents cursos i tallers estan obertes des d’aquest dimecres 14 de setembre per mitjà de la pàgina web de Cal Temerari. A més dels cursos i tallers nombrats anteriorment, també es realitzaran grups de lectura i cursos tant de fotografia com d’economia –per a no economistes–  entre altres activitats que s’aniran fent públiques al llarg dels pròxims dies.

D’entre els diferents grups de lectura, l’alumne pot escollir des d’una temàtica més històrica, amb la transició del feudalisme al capitalisme, per tal d’entendre com va afectar a la construcció del paper de la dona, una temàtica de caire més filosòfica, amb la lectura d’obres filosòfiques que permeten reconèixer i reflexionar sobre les inquietuds, problemàtiques i qüestions que ens condicionen o el grup que tracta conflictes socio-ecològics amb la lectura de Decreixement, que té com a hipòtesi que podem viure bé amb menys i en comú.

No és el primer cop que el dibuixant santcugatenc amb reconeixement internacional, Esteve Polls, participa en activitats realitzades pel Temerari, però aquest cop ho farà en forma de taller, per tal que l’alumne, per mitjà del llapis i paper, sigui capaç de cercar el seu propi estil amb l’ajuda d’un dibuixant de còmics que ha donat vida a personatges llegendaris com Conan, el Zorro i el Llanero Solitario.

Vince van Geffen, artista, arquitecte i investigador de l’art, impartirà un seminari d'introducció a la història de l'art europeu a partir del Renaixement fins a principis del segle XIX. El tellarista de reconeixement internacional, ha realitzat conferències en universitats com HKU (Utrecht), UAB o Elisava (Barcelona) i ha exposat com a artista visual a Holanda, Espanya, Alemanya, Franca i EUA.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article