La festa internacional del voleibol té victòria santcugatenca

per Anna Poquet

Esports

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Equip de Voleibol femení durant els entrenaments. Fotografies: Anna Poquet

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Sant Cugat la 13ª edició del Torneig Internacional de Voleibol Miquel Martínez on un total de 14 clubs i 44 equips han participat en els 107 partits de competició. Més de 500 jugadores s’han reunit a Sant Cugat per tal de jugar un dels campionats de voleibol base femení de referència a nivell espanyol. Un torneig organitzat pel DSV Sant Cugat que s’ha jugat del 15 al 18 de setembre.

La valoració per part del club ha estat molt positiva. Toni Alemany, director tècnic del Club Voleibol Sant Cugat, assenyala que aquest any el nivell del torneig “a nivell català ha estat molt més alt que altres anys, perquè les finals les han jugat equips catalans i això que hi jugaven equips de prestigi a nivell nacional i internacional”.

Les santcugatenques han disputat les tres finals contra AE Carles Vallbona en categoria infantil i contra el Barça en cadet i juvenil, emportant-se la victòria en la categoria infantil i juvenil. En categoria cadet, la victòria ha estat finalment pel Barça (2-0), deixant l’equip santcugatenc en segona plaça. A part del DSV Sant Cugat han participat 8 clubs catalans, com el CV Vall d'Hebron, el CV Esplugues i clubs estrangers com el Pallavolo Tor Sapienza d'Itàlia o el Dragons Voleibol Moralzarzal.

Rafa Ruiz, entrenador del club, ha lamentat la falta d’algun equip internacional que ha caigut a última hora, però assenyala que “Sant Cugat porta anys demostrant que està a l'elit del voleibol espanyol i amb aquest torneig ho ha reafirmat”.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article