101 anys, s’acaba la celebració però es manté l’ànima

per Jordi Pascual

Esports

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Presentació dels equips de la nova temporada. Fotos: Jordi Pascual

La presentació dels equips del Sant Cugat Esport per a la temporada 2016 - 2017, que ja està en marxa, també ha servit per deixar enrere l’any del centenari. Però tant importants són els 100 com els 101. Tot i que les festes, exposicions i actes d’aniversari ja han passat, el club segueix fidel als seus valors, amb una aposta clara per les bases. Així es va poder veure dissabte al matí en un acte de presentació en què hi van participar tots els equips, des dels més menuts als més grans, i amb una foto de família (la pots descarregar amb més resolució aquí) que esdevenia una gran taca vermella a la grada de la Zona Esportiva Municipal (ZEM) Jaume Tubau.

Després d’una temporada en què els vermell i negres han aconseguit 7 títols de lliga i 5 ascensos, entre ells els dels primers equips masculí i femení que ara competiran en primera catalana, el club es planteja seguir treballant en la línia de reforçar les bases com a forma d’aspirar a més triomfs i títols. Ho fa amb equips masculins i femenins que van des dels “patufets” fins al sènior amb totes les categories intermèdies.

Llorenç Santasusgana és, de nou, president del Santcu després que durant el breu període d’un mes, del 18 d’abril al 18 de maig, ho fos Xavier Ros, que va acabar dimitint per motius professionals. Llavors la junta directiva va decidir retornar el càrrec a l’anterior president. Durant el mes en què Ros va ser president, va explicar en una entrevista a elCugatenc que l’objectiu del club és “consolidar-se amb una posició referent en el futbol base”.

En un dia d’unió, els vermell i negres van viure dissabte la cloenda del centenari amb una festa i dinar col·lectiu, amb gimcana i música. En la celebració, l’alcaldessa, Mercè Conesa, va anunciar que vol atorgar la medalla d’honor de la ciutat al club, una proposta que haurà de passar pel Ple municipal.

La jornada va durar pràcticament tot el dia i va servir per disputar el partit de primera divisió masculina catalana contra el Manresa, que tot i començar amb un 0-1 va acabar 2-1, i el de primera divisió femenina catalana contra el Pubilla Casas que va acabar 2-0. Amb 101 anys, ara els pertoca mantenir la flama viva; de moment, ho està.

Descarrega't les fotos.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article