elCugatenc a la Fira d’Economia Social i Solidària de Sant Cugat

per Jordi Pascual

Economia social i solidària

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Imatge: XES Sant Cugat

Després de mesos de treball a la Xarxa d’Economia Solidària (XES) local, parlar amb l’Ajuntament i fer propostes, arriba el gran dia. La primera Fira d’Economia Social i Solidària ja és una realitat i elCugatenc n’és partícip, com a organitzador des de dins de la XES i com a un dels projectes que tindrà el seu espai en la mostra. Comença diumenge 2 a les 10 del matí a la plaça Pep Ventura.

Com a diari, donarem a conèixer el projecte a totes les persones interessades. Al mateix temps, rebrem crítiques i propostes per millorar. Després de més d’un any des de l’arrencada de la web, tenim la voluntat de crear sinergies, trobar-nos amb gent i ser part activa del teixit social santcugatenc.

Allà mateix posarem a la venda l’Anuari 2015-2016 a 7€ l’exemplar, farem subscripcions, registres i resoldrem els dubtes de qualsevol persona que no s’aclareixi amb algun d’aquests tràmits. Els assistents podran conèixer de primera mà l’equip impulsor i xerrar amb nosaltres de qualsevol tema relacionat amb el diari –o no relacionat.

A més, mantindrem l’oferta d’una subscripció mensual gratuïta per a aquelles persones que volen fer un tast gratuït de què significa estar subscrit al diari. Serà el darrer dia per acollir-se a l’oferta que, alhora, pretén ser un petit ajut en l’arrencada de curs laboral i escolar.

A banda de l’estand del diari, hi haurà altres 20 expositors: Yeyehelp, El rusc que diu sí Sant Cugat, Magna Magazine, L’Ortiga, Abacus, Abouit, Pau Bofill, Associació Sociocultural VK, Cyclolock, Pread, Taller Jeroni de Moragas, Arqbag, Cal Temerari, Blank, Mel Projecte, Banc del temps, L’Olivera, Fiare, Oikocredit i XES Sant Cugat.

A més, hi ha diversos actes, concretament, una taula rodona sobre habitatge social a les 10:45h. a càrrec de Clau Mestre, Sènior Cerdanyola i la Borda; un show còmic a les 11:45h.; una xerrada sobre L’economia de l’absurd. Quan comprar més barat fa que et quedis sense feina a les 13h. a càrrec de Josep Burgaya, doctor en història contemporània i professor de la Universitat de Vic, i un dinar a les 14h.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article